Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti BLAZINE 4CHILL OUT izdelamo po naročilu Previjalne blazine, previjalne podloge

Previjalne blazine, previjalne podloge 4Chill Out

Naše vrhunske previjalne blazine 4Chill out

V našem podjetju 4C d.o.o. imamo že več kot 13 letno tradicijo v izdelovanju vseh vrst vrhunskih blazin, ki jih izdelujemo pod blagovno znamko 4Chill Out. Med drugim smo se posebej posvetili tudi področju previjalnih blazin, podlog za previjanje. Z našimi previjalnimi blazinami 4Chill Out smo opremili ogromno slovenskih otroških sob, bolnic tako doma kot v tujini.

previjalna-blazina-podloga previjalna-blazina-podloga-previjanje

Previjalna blazina, previjalna podloga je ena od stvari na previjalni mizi, ki ne samo, da služi čim lažjemu in udobnemu previjanju dojenčka, ampak tudi zaokroža celoten videz previjalnega kotička. Odraža naš smisel za estetiko, design, … interierja. Tako kot imamo radi lepo dnevno sobo, sedežno, kuhinjo, … tako imajo mamice rade lepo previjalno blazino, previjalno podlogo na kateri bodo previjale svojega dojenčka. Vse in vsaka stvar predmet, … izžareva neko energijo. Tako je del te lepe pozitivne energije tudi pogled na vaš previjalni kotiček, previjalno blazino na katero boste znova in znova polagali vašega dojenčka. Previjalna blazina, previjalna podloga bo eden večjih razlogov, da boste to počeli vedno in z veseljem.

Naše previjalne podloge, previjalne blazine, ki jih izdelujemo pod blagovno znamko 4Chill Out, pa se odlično ujemajo s prav vsemi previjalnimi mizami in previjalnimi kotički saj jih izdelujemo po vaši meri.
Da, prav ste razumeli, po vaši meri. Uskladimo se dimenzijsko, kot barvno vašim željam in potrebam.

previjalne-blazine-podloge-previjanjeprevijalne-podloge-blazine-previjanje

 

Zato ne oklevajte in nas pokličite tudi vi za svojo personalizirano previjalno podlogo, previjalno blazino. Odlikujejo nas visoka kakovost in končni izgled izdelkov, kratki dobavni roki, ustrežljivost in posluh.

Naša telefonska številka je 041/385-033.

Vse naše standardne previjalne blazine pa lahko naročite tukaj (kliknite na ta zapis).