Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti ČISTILA Avtokozmetika Kenotek

AVTOKOZMETIKA- AKCIJA- čistila za avtomobile in vse avtopralnice

KENOTEK-Odstranjevalec mrčesa,1000ml

KENOTEK-avtokozmetika

KENOTEK AVTOKOZMETIKA je sestavljena linija profesionalnih izdelkov za kompletno čiščenje avtomobila, tako za zunanjost kakor tudi notranjost.  Primerna so tako za osebno rabo kakor tudi za ročne in avtomatske avtopralnice. Avtokozmetiko KENOTEK priporočamo vsakomur, ki želi, da je njegov avto čiščen in vzdrževan z najboljšimi čistilnimi sredstvi. Prednost naše avtokozmetike pred ostalimi je v kvalitetnih izdelkih in pakiranju, saj so naša sredstva pakirana v 1L embalaži in tako zadostujejo za nekajkratno uporabo pa tudi cena je zaradi tega boljša od naše konkurence, ki za to ceno NE ponuja profesionalnih čistil, ampak čistila za amatersko uporabo, kajti mi pa vam za to ceno ponudimo najboljša sredstva, ki jih uporabljajo profesionalci!

Za več informacij o avtokozmetiki Kenotek nam lahko pišete na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa nas pokličete na številko 041-385-033 in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam prijazno svetovali.

KENOTEK- Čistilo za platišča, ki je pH neutralno,1000ml

KENOTEK- Čistilo za platišča, ki je pH neutralno,1000ml

Naša ponudba avtokozmetike je sestavljena iz sledečih proizvodov, ki so vedno na zalogi in zato vam jih pošljemo po pošti v čimkrajšem možnem času. Plačilo se izvrši ob prejemu paketa, ki vam dostavijo prijazni kurirji direktno na vaš naslov.


 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Več informacij o profesionalni avtokozmetiki KENOTEK lahko dobite tako, da nam pošljete povpraševanje na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in z veseljem vam bomo posredovali vse željene informacije, tehnično dokumentacijo in ateste.

 

Kupiš jih lahko TUKAJ.


Več informacij o profesionalni avtokozmetiki KENOTEK lahko dobite tako, da nam pošljete povpraševanje na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in z veseljem vam bomo posredovali vse želene informacije, tehnično dokumentacijo in ateste.
KENOTEK- Čistilo za platišča, ki je pH neutralno,1000ml