Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti ČISTILA Čiščenje sedežne-mikrotkanina
čistila - sedežne garniture - usnje - tkanine

Čiščenje sedežne garniture iz mikrotkanine

Se sprašujete kako je čistiti sedežno garnituro ali kuhinjske stole iz mikrotkanine-mikrofibre? Ni zahtevno in ni težavno, saj poznamo rešitev. Mikrofibra/ mikrotkanina je material, ki ga je od vseh materialov na trgu najlažje vzdrževati in čistiti. Manjši madeži se odstranjujejo s pomočjo vlažne krpe, pri mastnih in trdovratnih madežih pa uporabimo profesionalno čistilo, s katerim bomo enostavno očistili še tako trdovraten madež.

Kot dolgoletni proizvajalec sedežnih garnitur vam jamčimo za naša vrhunska čistila, ki smo jih tudi sami premnogokrat preizkusili in z njim uspešno očistili vse še tako trdovratne madeže.

Priporočlivo je, da se čisti z daljšimi krožnimi gibi, da se vlakna med seboj ne spoprimejo in povrhnjice ne poškodujemo. Ne priporočam uporabo močnih sesalcev, ampak se naj površinski prah očisti s čistilnimi valčki ali krtačami za obleko.

Pri čiščenju mikrotkanin NE smemo uporabljati čistil, ki vsebujejo: alkohol, bencin, aceton, terpentin ali čistil na nitro osnovi, saj le-ta poškodujejo mikrotkanino. Morda poškodba ne bo vidna takoj, vendar se bodo prve poškodbe pojavile že v roku meseca dni. 

Mikrotkanine
z daljšimi vlakni so bolj prijetne na otip vendar se na njih bolj pozna česanje- v katero smer so obrnjene dlačice. So tudi bolj delikatne za čiščenje in zato vam svetujemo, da pri nakupu vaše sedežne garniture posegate po pristriženih dlačicah na mikrofibri. Kot že zgoraj omenjeno, se z uporabo profesionalnih čistil, ki jih lahko kupite tukaj, z lahkoto spopadete tudi z najbolj trdovratnimi madeži. Po čiščenju bo vaša sedežna garnitura zasijala v vseh svoji lepoti, osvežili boste njeno barvo in se počutili, kot da imate novo sedežno garnituro. Tudi vaši družinski člani bodo znova veselo in razigrano posedali na vaši očiščeni in osveženi sedežni garnituri.

čistilo, sedežne, mikrotkanine

Nakup lahko opraviš tukaj: https://www.spletnatrgovina4c.si/cistilo-total-clean

Če pa ne veste katero čistilo naročiti, pa nas lahko pokličete na 041/385-033 in z veseljem vam bomo svetovali.