Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti SEDEŽNE ANNA- kvalitetno ležišče
sedežne garniture - kvalitetno - ležišče

ANNA -garnitura za vsakodnevno spanje

 

Pri modelu ANNA lahko izbirate med dvosedom, trosedom ali pa kotno postavitvijo, ki je prikazana na spodnji fotografiji.

Sedežna garnitura ANNA se od ostalih sedežnih garnitur loči po izjemno kvalitetnem ležišču, ki je primerno za vsakodnevno spanje, ki je skrito pod sediščem sedežne garniture. Ležišče te garniture bo zadovoljilo tudi najbolj zahtevne, saj je le-to vrhunske kvalitete in se proizvaja v Belgiji. Primerno je za vse starostne skupine, saj je ležišče sestavljeno iz kovinskega ogrodja in 14 cm debelega jogija, ki ima preko snemljivo bombažno pralno prevleko.
V kompletu kotne sedežne garniture je lahko tudi prostor, ki je namenjen shranjevanju. Le-ta se enostavno odpira in je zelo globok, tako da lahko vanj brez težav pospravimo celotno posteljnino in odeje. Kot dodatek lahko izdelamo tudi tabure, ki ima na vašo željo prav tako shranjevalni predal. Če ne želite, izdelamo garnituro tudi brez predala, saj se le-ta vgradi za doplačilo.

 

 

Dimenzije ležišča (jogi) so pri sedežni garnituri ANNA lahko:

  • 120x200cm
  • 140x200cm
  • 160x200cm

Garnitura ANNA se lahko izdela tudi brez ležišča kakor tudi brez predala, torej fiksno brez dodatnih elementov.


Prikazujemo, kako se le v nekaj korakih iz sedežne garniture ANNA enostavno  sestavi udobna postelja, primerna za vsakodnevno spanje:

sedežna garnitura anna sedežna garnitura anna sedežna garnitura anna
sedežna garnitura anna sedežna garnitura anna sedežna garnitura anna

Posebnost mehanizma, ki je vgrajen v to sedežno garnituro, je ta, da ostanejo tako sedežne kakor tudi hrbtne blazine fiksirane na ogrodje postelje. To nam zelo olajša tako sestavljanje kakor tudi pospravljanje garniture, saj je le to zelo enostavno in tako lahko v nekaj sekundah iz kotne garniture sestavite ležišče. Prav tako pa se ne obremenjujemo s pospravljanjem blazin in iskanjem dodatnega prostora za shranjevanje le-teh, saj blazine ostanejo na samem ogrodju. To je zlasti pomembno pri manjših prostorih, kjer želimo maksimalno izkoristiti vsak cm našega prostora.

 

Če ste prostorsko zelo omejeni, lahko izdelamo sedežno tako, da ob straneh ne bo imela zaključka z rokonasloni, saj bi nam le-ti dodatno odvzemali prostor, ampak ob robovih izdelamo posebne zaključke, ki so tapecirani enako kot sedežna garnitura, ne zavzemajo pa več kot 3cm prostora.

Sedežno garnituro izdelamo točno v vaših željenih dimenzijah, vaši željeni barvi ter v vseh materialih. Pri tem pa upoštevamo vaše želje in se vam skušamo maksimalno približati. Svoje povpraševanje z merami nam lahko poljete na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Trosed dolžine 200cm ima vgrajeno posteljo dimenzij 140x200cm, rokonasloni pa so široki 20cm


CENOVNI PRIMERI SEDEŽNE GARNITURE ANNA:

Sedežne garniture - ANNA

Dimenzije: 240x170cm, jogij 120x200cm

Redna cena: 2.099€

Sedežne garniture - ANNA

Dimenzije: 250x170cm, jogij 140x200cm

Redna cena: 2.259€

Sedežne garniture - ANNA

Dimenzije: 280x200cm, jogij 140x200cm

Redna cena: 2.399€

Trosed - ANNA + postelja

Dimenzije: 165x95cm + jogij 120x200cm

Redna cena: 1.499€

Trosed - ANNA + postelja

Dimenzije: 185x95cm + jogij 140x200cm

Redna cena: 1.599€

Trosed - ANNA + postelja

Dimenzije: 205x95cm + jogij 160x200cm

Redna cena: 1.699€

 

Za več informacij in ponudbo z vašimi dimenzijami pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa nas pokličite na 041/385-033